You are currently viewing استارت آپ

استارت آپ

راه اندازی استارت آپ:

استارت اپ به کسب و کارهایی میگویند که با روش های نو آورانه در جستجوی راهکارهایی برای رفع محدودیت ها و نیازها هستند.

فرض کنید ما یک کسب و کار مثل ساخت درب و پنجره راه اندازی کرده ایم. کار را شروع می‌کنیم و کم کم مشتریانی را جذب می‌کنیم و تعداد سفارش‌ها رفته رفته زیاد می‌شود.

 

پس از مدتی تعداد سفارش‌ها به قدری زیاد می‌شود که مجبور می‌شویم چند نیروی دیگر به تیم خود اضافه کنیم.

 

به طوری که به ازای اضافه شدن هر ۳۰ سفارش در ماه ما مجبوریم یک نیروی انسانی اضافه کنیم. همچنین مجبور می شویم فضای کاری بزرگ تری نیز تهیه کنیم.

شناسایی استارت آپ ها:

اینجا دقیقا جایی است که بین کسب و کار و استارت آپ تفاوت ایجاد می‌شود. در یک استارتاپ با افزایش مشتری نیاز به اضافه کردن نیرو و فضای کاری نیست . البته با بهره گیری از تجهیزات و روش های نوین. برای مثال اگر به مشتریان اسنپ هزاران نفر اضافه شود شاید نیاز به اضافه کردن حتی یک نیرو هم نباشد.

راه اندازی استارت آپ

تفاوت های استارت اپ و کسب وکار:

چندین تفاوت میان استارتاپ و کسب و کار وجود دارد که به برخی از آن‌ها اشاره شد. دیگر تفاوت‌ها از قبیل نوآورانه بودن استارتاپ ها، رشد سریع آن‌ها، تکیه بیشتر بر فضای مجازی و اینترنت می‌باشد. 

در کل میتوان تفاوت های این دو را در موارد زیر دانست:دپارتمان وب برندینگ

  1. متفاوت در روش اجرا و راه اندازی کسب و کار
  2. انتظارات متفاوت از نرخ رشد
  3. نحوه تامین مالی متفاوت
  4. ماهیت اصلی ایده

اهمیت راه اندازی استارت آپ

احتمالاً قصد راه‌اندازی یک کسب و کار استارت آپی را دارید و می‌خواهید از این طریق درآمد کسب کنید. واقعیت این است که شروع یک کسب‌ وکار استارت آپی ساده نیست . هر کسب‌ وکار در ابتدا، مهارت‌های خاص و اصول راه اندازی خود را لازم دارد.

اصول استارت اپ

نیازسنجی، دلیل راه اندازی استارت آپ

مهم ترین بخش کارآفرینی و اصل مهم برای راه اندازی استارتاپ نیازسنجی است که با توجه به آن می توانید استارتاپ موفقی تاسیس کنید. یک استارتاپ موفق با نیازسنجی به سراغ مشکل و نیازعمده مردم می رود. همین امر باعث افزایش بازدید و کاربران استارتاپ می شود و  استارتاپ به موفقیت می رسد. برای مثال خرید کردن در شلوغی بازار محصولات دیجیتال برای تمام ما یک مشکل بزرگ است ولی استارتاپ هایی تاسیس شده اند که به شما کمک می کنند تا با متخصصان ارتباط برقرار کنید، محصول مورد نظر خودتان را خریداری کنید و درب  منزل تحویل بگیرید. این استارتاپ با نیاز سنجی یک مشکل عمده کاربران خودش را حل کرد.

ایده‌های نو

ایده یکی از بخش های حیاتی در تاسیس استارت اپ است. استارتاپ هایی زیادی روزانه در حال تاسیس هستند ولی استارتاپ هایی موفق هستند، که ایده های نو را به کار بگیرد. ایده های نو باعث می شود که همیشه مشتری های دست به نقدی داشته باشید.

تیم فعال

تیم در تاسیس و راه اندازی استارتاپ اهمیت زیادی دارد، تیم میتواند باعث موفقیت یک استارتاپ بشود ولی از طرفی هم میتواند باعث شکست شود.  نیروی انسانی و تیم خوب باید  فعال، خلاق، پر تلاش و تخصص لازم را داشته باشد . یکی از مهم ترین مباحثی که باید خیلی روی آن وقت بزارید انتخاب تیم است پس در این بخش به هیچ عنوان عجله نکنید.

بازاریابی و تبلیغات

استارتاپ ها در زمان تاسیس نیاز به دیده شدن دارند. این امر با بازاریایی و تبلیغات امکان پذیر است. بازاریابی فعال مستقیم بر فروش شما تاثیر دارد ولی تبلیغات به دیده شدن شما کمک می کند. مکمل این دو باعث دیده شدن و افزایش فروش شما می شود. حتما برای این بخش وقت صرف کنید و سعی کنید با قدرت خودتون رو تبلیغ کنید.

دپارتمان حوزه وب برندینگ کارگذاری کسب و کار هومه با بهره گیری از کارشناسان خبر، آماده مشاوره و راه اندازی استارتاپ برای ایده و کسب و کار شما هستند.

اگر قصد عملی شدن ایده های کسب و کار خود و جلب اعتماد مشتریان خود را دارید، می‌توانید از خدمات دپارتمان وب برندینگ کارگزاری کسب و کار هومه در حوزه استارت آپ بهره‌مند شوید.


مشاوره کسب کار هومه

دیدگاهتان را بنویسید

2 × سه =