You are currently viewing چطور در کسب وکار جدید، خود را حرفه یی جلوه دهیم؟
چطور در کسب وکار جدید، خود را حرفه یی جلوه دهیم

چطور در کسب وکار جدید، خود را حرفه یی جلوه دهیم؟

راه اندازی هر کسب و کاری علاوه بر داشتن مهارت، سرمایه و تحصیلات و … نیازمند آشنایی به اصولی است که می بایست آن را فرا گرفت. رفتارهایی که در کسب و کارها تبدیل به اصول کار شده است و با ورود به بازار کار مشاهده می کنید که همه افراد موفق در بازار به آن توجه داشته و آن را رعایت می کنند. در این مقاله ۶ مورد از راهکارهای مهم برای حرفه یی جلوه کردن کسب وکار جدید را به اختصار بیان می کنیم.  

  • یک آدرس مجزا برای کارتان پیدا کنید

اگر آدرسی که استفاده می کنید بطور مشخص در یک منطقه یا خیابان مسکونی یا حتی در یک بلوک آپارتمانی قرار دارد، به خودی خود در قدم اول در یک موقعیت ضعیف قرار دارید. سعی کنید از شرکت هایی استفاده کنید که خدمات دفتر کار مجازی را برای این منظور به مشتریان خود ارائه می دهند. یا حتی شرکت هایی ممکن است وجود داشته باشد که مکانی رو بصورت کوتاه مدت برای برقراری جلسات در اختیار شما قرار می دهند که کاملا اصول یک جلسه کاری در تزئینات داخلی آنها رعایت شده است.

  • شیک پوش باشید

مردم عموما هر چیزی را از روی ظاهر آن قضاوت می کنند. لباس جین و تی شرت به تن داشتن در زمان کار شاید خیلی هم منطقی و بدون ایراد باشد، اما فقط زمانی که کسی نزدیک و در ارتباط با شما نباشد و یا جلسه ای رسمی نداشته باشید. برای مشتریان جدید، استفاده از لباس های رسمی و عرف همچنان بهترین و توصیه شده‌ترین پوشش است.

  • خودرو شیک سوار شوید

عموم مردم مورد دیگری که به شکلی شدید تر شما را با آن مورد قضاوت قرار می‌دهند، خودرویی است که شما برای مراجعه به محل آنها از آن استفاده می کنید. شاید همین لحظه بودجه کافی برای تهیه یک خودرو روز و آبرومند نداشته باشید، اما چاره این کار هم می تواند استفاده از خدمات مراکز اجاره خودرو باشد که فکر می کنم نیازی به توضیح بیشتر ندارد.

راهکارهای مهم برای حرفه یی جلوه کردن کسب وکار جدید
  • عناوین بزرگ برای خود نسازید

اگر کار و کسب تازه راه افتاده شما، فقط و فقط شامل شخص خودتان می شود، شاید وسوسه کننده به نظر برسد که برای خودتان از عنوانی پر آب و تاب مثل مدیرعامل یا چیزی شبیه آن بر روی کارت ویزیت یا سربرگ های رسمی استفاده کنید. همچنین می توانید از عناوینی مثل مدیر بازاریابی، مدیر تولید یا … بهره ببرید.

نکته مهم در این بخش این است که مردم عموما تحت تاثیر عنوان استفاده شده قرار نمی گیرند، بلکه پیش از هر چیز با از خود می پرسند که آیا این شرکت، یک شرکت کوچک است که جزئی ترین مسائل آن را مدیرعامل آن پیگیری می کند؟ شاید بهتر باشد بر روی کارت ویزیت خود از هیچ عنوانی استفاده نکنید و فقط به ذکر نام خود بسنده کنید.

  • –         از کلمه “ما” بجای “من” بهره ببرید

در ارتباطات و مکاتبات خود با گروه ها یا مشتریانی که شما را از نزدیک نمی شناسند، بجای واژه “من” از واژه “ما” استفاده کنید. این رابطه هر چند ممکن است خیلی ها به آن توجهی نداشته باشند، اما تاثیرگذاری بسیاری بر روابط شما دارد. اینگونه مردم و مخاطبین شما بجای اینکه تصور کنند با یک فرد حرفه ای روبرو هستند، تصور روبرو شدن با یک گروه یا مجموعه کاری حرفه ای را در ذهن خواهند داشت.

  • به وبسایت خود توجه ویژه ای داشته باشید

شاید قادر به تهیه و مدیریت بزرگترین و شلوغ ترین دفتر کاری نباشید، اما به یاد داشته باشید که امروزه حجم کار و کسب هایی که با استفاده از فضای مجازی شکل گرفته و مدیریت می شوند، از هر دوره دیگری بیشتر و بیشتر شده است. پس حتما حتما توجه داشته باشید که نمونه دومی برای ویترین مجازی شما، برای مشتریان بالقوه وجود نداشته باشد.

هر کسی می تواند در کمتر از نیم ساعت یک وبسایت راه اندازی کند، اما در اختیار داشتن یک طراح حرفه ای برای کسب اطمینان از بی رقیب بودن وبسایت شما، یک سرمایه گذاری خاص را می طلبد.

تماس با کسب و کار هومه

کلام آخر !

برای برداشتن اولین قدم در راه اندازی کسب و کار چه آنلاین و چه غیر آنلاین، شما نیاز به این دارید که مسیر راه برایتان کاملا روشن باشد. همچنین باید بدانید که در این مسیر چه هزینه ها و چه فرصت هایی وجود دارد تا در حوزه کسب و کار خود بتوانید در کمترین زمان ممکن پیشرفت کنید. شاید بدون آگاهی دقیق بتوانید مسیر خود را بیابید اما اینکار می تواند هزینه های سربار زیادی  برای شما بوجود آورد و یا شاید فرصت کارآفرینی تشخیص داده شده به طور کلی نابود شود.

همچنین بنگاه های اقتصادی پس از گذشت مدت زمانی کوتاه یا بلند دچار یخ زدگی می شوند. به این معنی که دیگر رشدی ندارند و خط رشد آنها تبدیل به یک خط ثابت می شود. در اینجاست که نیاز به تغییرات به شدت احساس می شود. اما اکثر مدیران نمی دانند که این تغییرات کجا و به چه صورت باید انجام شود.

کارگزاری کسب وکار هومه در این مسیر همراه شما است. هومه! مبتکر در بهبود تجارت شما!

دیدگاهتان را بنویسید

هفت − 4 =