You are currently viewing فرصت های شبکه های اجتماعی برای دست یابی به برندینگ حرفه ای کسب و کار

فرصت های شبکه های اجتماعی برای دست یابی به برندینگ حرفه ای کسب و کار

استفاده صحیح از شبکه‌های اجتماعی و بررسی دقیق الگوهای تبلیغاتی برندهای معتبر، راه‌کارهایی عالی و منحصربه‌فرد برای کسب‌وکارها ایجاد می‌کند تا بتوانند برندینگ حرفه‌ای خود را پیاده‌سازی نموده و به اعتبار بالایی دست پیدا کنند. طراحی مناسب هویت بصری، حضور فعالانه در شبکه‌های اجتماعی; تولید شعار تبلیغاتی با استفاده از هنر داستان‌گویی و متعهدشدن نسبت به مشتریان و مخاطبان برند، از راه‌کارهای ایجاد برندینگ حرفه‌ای است.

فرصت های شبکه های اجتماعی برای دست یابی به برندینگ حرفه ای کسب و کار

ایجاد برندینگ حرفه‌ای و تبدیل‌شدن به کسب‌وکار مورد اعتماد مصرف‌کنندگان آرزوی تمام کارآفرینان، تولیدکنندگان و مدیران است. در جهان امروز که سطح ارتباطات مجازی افزایش زیادی پیدا کرده، توسعه کسب‌وکار از طریق بازاریابی و برندینگ دیجیتال فرصتی بی‌نظیر است. امروزه سطح ارائه خدمات و محصولات کسب‌وکارها به یک‌منطقه، شهر و یا استان خاص محدود نمی‌شوند و به لطف اینترنت، شبکه‌های اجتماعی و خدمات سریع پستی تمام جهان عرصه‌ای برای بازاریابی کسب‌وکار است. استفاده از این بستر، فرصت‌ها و البته چالش‌هایی به‌همراه دارد. در این مقاله تعدادی از راهکارهایی که توسط برندهای معتبر اجرا و بهره‌وری بالایی داشته را بررسی می‌کنیم.

برندینگ حرفه ای

به طراحان دستمزد بالایی بپردازید

تیتر فوق، یکی از مهم‌ترین اصول برندینگ حرفه‌ای است که اکثر اوقات نادیده گرفته می‌شود. معمولا مدیران و کارآفرینان به مقوله طراحی برندینگ به‌عنوان مسئله‌ای پیش پا افتاده و حاشیه‌ای نگاه می‌کنند، حال آن‌که مدیران موفق و کارآفرینان کسب‌وکارهای معروف و محبوب، طراحی برندینگ را یکی از مهم‌ترین اصول گسترش کسب‌وکار خود می‌دانند. به‌کارگیری طراحان حرفه‌ای و البته هنرمند، موجب ایجاد یک هویت بصری منحصربه‌فرد برای محصولات و خدمات هر برندی می‌شود. این هویت بصری شامل داشتن لوگو، قالب‌های رنگی مناسب، تایپوگرافی کاربردی و شعار تبلیغاتی است. استفاده از چنین المان‌هایی موجب ایجاد آشناپنداری در ذهن مخاطب شده و مخاطب را به مشتری بالقوه تبدیل می‌کند. به‌علاوه طراحی برندینگ تخصصی، زمینه‌ها برای داستان‌گویی تبلیغاتی را فراهم نموده که یکی از مهم‌ترین الگوهای تبلیغاتی موفق در ایجاد برندینگ حرفه‌ای است.

مشاوره کسب کار هومه

دیده شوید و به قلب‌ها نفوذ کنید

امروزه مردم، وقت زیادی را صرف حضور در شبکه‌های اجتماعی می‌کنند. این حضور شامل دیدن و شنیدن محتواهای بسیاری در زمینه‌های مختلف طنز، انتقادی، هنری، سیاسی، اجتماعی و … است. بدیهی است که تمام این بخش‌ها بستری مناسب برای ارائه تبلیغات در قالب محتوای سودمند است. یکی از اصول استراتژی برندینگ حرفه‌ای، استفاده از محتوای سودمند جهت تبلیغات به‌صورت غیرمستقیم است. در این زمینه می‌توان از طراحان و تولیدکنندگان حرفه‌ای محتوا با هدف بازاریابی و برندینگ نامحسوس کسب‌وکار استفاده نمود. برای موفقیت هرچه‌بیش‌تر در این زمینه می‌بایست شبکه‌های اجتماعی به‌صورت فعالانه رصد شود و اخبار، محتواها و مفاهیم ترند روزانه و هفتگی استخراج شده و براساس آن، محتوای تبلیغاتی کسب‌وکار، تولید و منتشر شود. این ارائه محتوا در کنار ارتباط مداوم و مناسب با کاربران فضای مجازی، موجب نفوذ برند شما به ذهن و قلب‌ها شده و کاربران را به مشتری و حامی خدمات و محصولات برند شما تبدیل می‌کند.

داستان بگویید؛ همه از شنیدن داستان لذت می‌برند

یکی از مفاهیم اساسی در حوزه تبلیغات مدرن، داستان‌گو بودن برند است. این مفهوم به استراتژی برندینگ دیجیتال نیز وارد شده و از اصول مهم بازاریابی و برندینگ حرفه‌ای است. خلق داستان در حوزه تبلیغات به معنی هم‌نشینی مفهومی ارزشمند با برند است. مفهومی ارزشمند، اخلاقی و والا که به‌عنوان یکی از نمادهای برند و کسب‌وکار شما تبدیل شود. استفاده از این مفهوم، همذات‌پنداری و علاقه مشتریان به خدمات و محصولات شما را چندبرابر بیش‌تر و عمیق‌تر می‌کند. یکی از مثال‌های موفق در این زمینه، برند معروف استارباکس است. استارباکس به‌عنوان شرکتی در حوزه ارائه نوشیدنی‌های بر پایه قهوه شناخته می‌شود. قهوه‌های این برند تفاوت چندانی با دیگر برندها ندارد; اما استارباکس با یک استراتژی برندینگ صحیح و ایجاد این شعار که شادی و خوشحالی را به مشتریان عرضه می‌کند، به یک برند معتبر جهانی تبدیل شده است.

برندینگ حرفه ای

برای ایجاد یک برندیگ حرفه ای در قبال خدمات، محصولات، مشتریان و مخاطبان خود مسئولیت‌پذیر باشید

حضور موفق در شبکه‌های اجتماعی و ایجاد برندینگ حرفه‌ای اولویت‌های زیادی دارد. اما اولین و مهم‌ترین اولویت هر برند و کسب‌وکاری ارائه خدمات به‌بهترین شکل ممکن است. اولین وظیفه شما به‌عنوان یک مدیر و کارآفرین، تولید محصول باکیفیت و ارائه خدمات عالی است. این ضرب‌المثل معروف ” مال بد، بیخ ریش صاحبش ” همیشه کارآمد و درست است. شما می‌توانید هزینه زیادی را صرف ایجاد برندینگ حرفه‌ای در شبکه‌های اجتماعی کنید; ولی درصورتی که خدمات خوب و باکیفیتی ارائه ندهید، به موفقیت چندانی نمی‌رسید. اما درصورتی که نسبت به خدمات و محصولات خود مسئولیت پذیر باشید; مشتریانی خواهید داشت که به تبلیغ برند شما خواهند پرداخت و به‌صورت رایگان بازاریابی و برندینگ کسب‌وکار شما را به‌عهده می‌گیرند. شبکه‌های اجتماعی فرصت بی‌نظیری برای تبدیل‌شدن یک کسب‌وکار ساده به یک برند معتبر را در اختیار مدیران و کارآفرینان قرار می‌دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

19 − 11 =